Isännöinnin palvelut pitkällä ja vankalla kokemuksella

JTT OY Isännöinti tarjoaa asiakkailleen laadukkaita ja ammattitaitoisia isännöintipalveluja. Toimistomme sijaitsee Jokioisilla ja Jokioisten lisäksi meillä on kohteita muun muassa Humppilassa, Ypäjällä ja Forssassa.

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita ja ammattitaitoisia isännöintipalveluja. Asiakkaiden tarpeisiin reagoidaan nopeasti ja vakavuudella. Kiinteistöt vaativat jatkuvaa huolenpitoa pysyäkseen kunnossa ja säilyttääkseen arvonsa. Asiantunteva ja huolellinen isännöinti on kiinteistön arvon säilyttämisen perusedellytys.

Kehitämme taloyhtiötä yhteistyössä taloyhtiön osakkaiden ja asukkaiden kanssa. Kehittäminen voi olla esimerkiksi asukkaiden viihtyvyyden ja turvallisuuden tunteen sekä kiinteistöjen arvon kasvattamista. Lisäksi kiinteistöjen vanhetessa ja suurten peruskorjausten tullessa ajankohtaiseksi korostuu ammattitaitoisen isännöinnin merkitys entistä enemmän. Isännöinti painottuukin jatkossa enemmän korjausrakentamiseen sekä kiinteistöjen elinkaaren pidentämiseen.

 

Valitse meidät:

 

 

Miksi?

Toimimme yksilöllisesti ja ammattitaitoisesti, hyvää isännöintitapaa noudattaen. Tavoitteenamme on olla hyvämaineinen, ammattitaitoinen ja laadukas isännöintitoimisto markkina-alueellamme.

Mitä?

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita isännöinnin kokonaispalveluja. Lisäksi tarjoamme nk. osaisännöintiä niiden asiakkaiden tarpeisiin, jotka tarvitsevat pelkästään tukea esim. kirjanpitoon, vastikevalvontaan tai kokousten pitämiseen.

Miten?

Tarjoamme asiakkaillemme isännöintiä asiakkaan tarpeiden ja etujen mukaisesti. Käytössämme on ajantasaiset ohjelmistot kirjanpitoon, vastikevalvontaan sekä isännöintiin.

Jatkuva kouluttautuminen on edellytys menestyksekkäälle toiminnalle alalla. Yritys tukeekin henkilökunnan hakeutumista kiinteistöalan koulutuksiin. Jatkuva oppiminen ja oppien käytäntöön soveltaminen on yksi alalla menestymisen ehdoista.

Hyvät sidosryhmäsuhteet ovat edellytys menestyksekkäälle toiminnalle alalla. Hyvien sidosryhmäsuhteiden ansiosta talonmiespalvelut, jätehuolto, vakuutukset, korjaukset, rautakauppatarvikkeet, siivousaineet jne. pystytään välittämään asiakkaalle edulliseen hintaan laadusta tinkimättä.

Kenelle?

JTT Oy Isännöinnin asiakkaita ovat asunto-osakeyhtiöt sekä kiinteistöosakeyhtiöt. Palvelemme jokaista asiakastamme sen yksilölliset tarpeet ja edut huomioiden.

 

Isännöinnin palvelut pitkällä ja vankalla kokemuksella. Toimistomme sijaitsee Jokioisilla ja Jokioisten lisäksi meillä on kohteita muun muassa Humppilassa, Ypäjällä ja Forssassa.

Ota yhteyttä / pyydä tarjous

13 + 8 =

Humppilantie 9A, 31600 Jokioinen